Portrett av Katinka Thors
Om bloggen

Relansering av Mitt Storkebarn

Hei! Jeg heter Katinka, også kjent som Ønskemor, Enestående mor og bloggeren bak Mitt Storkebarn. Mitt Storkebarn begynte jeg å skrive i februar 2011, da jeg skulle starte på min reise mot å bli selvvalgt enslig mamma.

Jeg hadde ingen partner, så eneste muligheten for meg, var å reise til en fertilitetsklinikk i utlandet for å bli inseminert med sæd fra en sæddonor. Det ble en lang og ensom reise som skulle vare i mange år. Nå er jeg lykkelig mamma til Storkfrøken på 4.5 år og tvillingene Snipp og Snapp på 2.5 år. Livet er som jeg har drømt om. Hektisk og moro.

Jeg har startet som gründer fordi jeg vil hjelpe andre som prøver å bli gravid med å finne frem i jungelen av all informasjon som finnes der ute på det store Internettet. Jeg har derfor laget nettmagasinet Vil bli gravid og i den forbindelse, vil jeg relansere min prøverhistorie her på bloggen Mitt storkebarn.

Gleder meg til å ta med gamle og nye lesere på reisen.

Hilsen Katinka, Ønskemor, Eneståendemor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *